top of page

Jeg kontaktet Silvia i forkant av et spesielt krevende prosjekt jeg skulle gjennom. Prestasjonsforberedelse får svært lite oppmerksomhet ved studier og blant utøvende kunstnere, og jeg fant ikke selv de verktøyene som skulle til for å kjenne meg trygg på scenen. Silvia hjalp meg med å sette perspektiv, å håndtere negative tanker og følelser, og å inkorporere mentale strategier for å føle meg sterkere. Silvia er et varmt og generøst menneske, som evner å raskt sette seg inn i din spesifikke problemstilling. Jeg følte meg alltid ivaretatt, sett og hørt. Jeg anbefaler Silvia på det varmeste!

-Caroline Wettergreen

___________________________________

“Mine timer med Silvia har vært til stor hjelp for min "mental state" før viktige prestasjoner i livet mitt som profesjonell operasanger. Hun gir deg verktøy du kan bruke i praksis hvis du kjenner på prestasjonsangst, hvordan å håndtere press eller høye forventninger til deg selv - som er en av tingene som kan være vanskelig for meg.  Etter timene mine med Silvia føler jeg meg alltid klar til å takle utfordringene jeg har foran meg - også er hun i  tillegg til all hennes gode kunnskap og erfaringer - en super kul dame! Jeg anbefaler Silvia's mental coaching på det varmeste.” 

 

-Victoria Randem / operasanger/Solist ved Staatsoper Berlin.

___________________________________

“Jeg stilte opp da Silvia spurte om jeg ville være prøvekanin for henne i forbindelse med hennes coaching-studier, jeg ville jo være grei... Jeg endte opp med å lykkes på flere avgjørende prøvesanger - og for første gang i mitt liv nøt jeg audition-situasjonen! Silvia hjalp meg å finne gode strategier for hvordan gjennomføre og uttrykke det jeg hadde på hjertet under det helt spesielle presset. Anbefaler hennes coaching på det varmeste! " 

 

-Hege Høisæter, frilans operasanger (tidligere fast ansatt operasolist ved DNO&B)  

___________________________________

Etter at jeg begynte med mental coaching hos Silvia har jeg lært meg teknikker og verktøy til å takle de utfordringer det er å være en freelance sanger. Jeg har merket stor fremgang på min egen øving etter at jeg begynte hos Silvia, ved å få hjelp til å luke vekk det som bare er forstyrrende og ødeleggende i en prosess. 

Varmen og godheten til Silvia gjør at man føler et sterkt bånd og hennes unike evne til å sette seg inn i andres situasjon gjør at du føler deg sett og hørt. 

Mental coaching har bidratt til at jeg tørr litt mere, at jeg har litt mere tro og at jeg har fått god veiledning til å kunne jobbe mot mine drømmer og mål. Jeg anbefaler Silvia på det varmeste.

-Susanne Hvinden Hals. Operasanger 

___________________________________

“Jeg er så glad for at jeg oppdaget Silvias coaching - det å være en utøvende musiker handler om så mange flere ting enn å bare være flink på instrumentet sitt. For min del har det vært kjempefint å jobbe med Silvia for å endre tankemønstre jeg har i forhold til utøvinga mi og også for å finne igjen ‘gnisten’ og motivasjonen for å kunne fortsette å jobbe og satse på musikken! Silvia er en kjempebra samtalepartner og hun er flink til å sette i gang prosesser for å endre gamle tankemønstre. Jeg kan anbefale coaching med henne på det sterkeste!”

 

-Olga Jørgensen. Pianist

___________________________________

"Med sitt varme og energiske vesen skaper Silvia et trygt og inspirerende rom hvor man tørr å legge seg selv under lupen. Hun er skarpsindig og ser deg fra første stund. Hun er en vitamininnsprøyting i en grå hverdag og får deg virkelig til å tro på dine egne evner. Jeg hadde stor glede av å jobbe med Silvia og lærte meg blant annet å tydelig definere hva jeg trenger for å fungere optimalt som utøver og menneske."

-Kristine Borge. Operasanger 

___________________________________

MENTAL TRAINING

«Coaching med Silvia har vært en skikkelig game changer for meg. 

Silvia har hjulpet meg med hvordan jeg kan se utfordringer og problemer i nytt lys, og hvordan jeg kan håndtere det på en ny og overkommelig måte. 

Gjennom konkret og nøyaktig planlegging, blir problemene plutselig ikke så store likevel. Jeg er inne i mitt siste år som student ved Operahøgskolen. Dette er et utfordrende studie på mange områder. I nær fremtid skal jeg gjøre en teknisk veldig krevende rolle, og det føltes rett og slett helt umulig. Sammen med Silvia har jeg laget en konkret plan for hvordan jeg skal nå målene mine, og samtidig kose meg med det! Silvia har hjulpet meg til å finne tilbake til hvorfor jeg driver med det jeg gjør, og hvorfor jeg elsker det. 

Jeg kan ikke anbefale Silvia nok, det eneste jeg kunne ønske var at jeg hadde startet tidligere!»

Elizabeth E. M. Balfour. Operasanger

___________________________________

Å jobbe med Silvia Moi har vært et utrolig fint supplement i yrket som operasanger. Som sanger kan man noen ganger føle seg ensom og det å ha en dyktig coach som kan hjelpe deg med å sette perspektiv på ting og finne ny motivasjon eller trøst når ting går trått har vært en viktig berikelse, som jeg vil anbefale til alle sceniske utøvere!

-Musiker, Oslo

___________________________________

«Silvia er en fantastisk coach som har en genuin tilstedeværelse. Det har vært lærerikt å ha en trygg sparringspartner i oppkjøringa av auditioner og forestillinger og med morsomme og konkrete øvelser evner hun å ufarliggjøre nervene og prestasjonsangsten som innimellom kommer snikende. Aldri har jeg hatt så mye musikkglede og selvtillit som nå og endelig tør jeg drømme stort! Mental trening er hardt arbeid, men burde absolutt være en del av utdanningen og den generelle treningen til operasangere!»

-Eldrid Gorset, Operasanger

___________________________________

“Silvia er varm, lyttende, positiv og klok og deler av egne erfaringer. Hun har hjulpet meg med å tenke nøye gjennom hva jeg vil endre på og oppnå. Tiden blir brukt godt jeg fikk hjelp til å sette opp gode, konkrete og oppnåelige mål. For meg har det vært fint å sette opp en plan for hver dag i uken, sånn at jeg vet ting blir gjort. Jeg har blitt nøye fulgt opp ved siden av timene, og opplev dette som veldig effektivt.”

-Astrid Steen. Sanger

___________________________________

“Moi coaching har hjulpet meg med å strukturere tankene mine og dermed hverdagen min. Som fersk frilanser er det svært viktig å få opparbeidet en god rutine, og Silvia har vært avgjørende for denne prosessen. Coachingtimene har gitt meg så mye, de har trent meg mentalt, hjulpet meg med å få tilbake selvtilliten, og gitt meg gode teknikker for å håndtere alle slags utfordringer jeg måtte få som sanger. I tillegg er Silvia en usedvanlig varm og hyggelig person, som gjør deg trygg nok i timene til å dele det du har behov for. Moi coaching har hjulpet meg med å komme til bunns i tankeprosessene mine, og dermed med å løse opp flere lite hensiktsmessige tankemønstre. Jeg anbefaler disse timene til alle som driver med prestasjonsaktiviteter.”

-Kaia Rullestad Teigen operasanger

___________________________________

"Jeg fikk gleden av å bli coachet av Silvia Moi på  "Operafest Akademi INPUT" i forkant av konserten vi skulle ha der. Det Silvia fikk ordnet opp i på en liten halvtime var utrolig! Hun evnet å sortere problemene mine, og finne strategier for løsninger på kort tid. Det hun leverte var virkelig verdifullt, og hun fikk ut det beste i meg! Silvia har i tillegg verdens fineste personlighet, hun er både varm og sprudlende. Å jobbe med henne er både nyttig og gledesbetont!" 

-Maria Steinsvik. Operasanger DNO

___________________________________

"Jeg har hatt stort utbytte av å benytte meg av coaching hos Silvia Moi. Silvia innehar en unik kompetanse og erfaring i krysningspunktet mellom sangsolist-virksomhet på høyt internasjonalt nivå, og hennes øvrige tilleggsutdanninger innen coaching. Hun har kompetanse på et bredt spekter av temaer, som peak performance, prestasjon, prestasjonsangst, konsertforberedelse, nettverksbygging, strategi, forretningsplan - til andre temaer som balanse i livet, familie, økonomi, følelser, målsettinger, og en rekke andre ting. Silvia har helt åpenbart en sterk og oppriktig motivasjon for å hjelpe andre. Hun viser genuin interesse for din situasjon og dine problemstillinger, og hun har et bredt spekter av verktøy og teknikker for å imøtekomme dine behov. Hun viser stor seriøsitet, faglig integritet og respekt. Samt en dose humor og glimt i øyet! Anbefaler Silvia på det varmeste." 

 

-Musiker

___________________________________

“Silvia er et kunnskapsrikt og varmt menneske som raskt ser dine behov. Med sitt brede spekter av verktøy og konkrete metoder hjelper hun deg videre mot målet ditt, og jeg vil anbefale henne til alle som ønsker å bli bedre i prestasjonssammenheng.”

 

-Anne Birgitte Bouwhuis Røkke. Operasanger 

___________________________________

«Jeg har fått utrolig god hjelp fra Silvia. 

Hun er et fantastisk menneske som virkelig har hjulpet meg igjennom mine problemer, både karrieremessig og privat. 

Silvia er profesjonell, og hun har en varm og vennlig tilnærming, noe som gjør at hun er lett å åpne seg for og få tillit til. 

Jeg føler meg sett og forstått når jeg er sammen med Silvia, og jeg føler at hun virkelig bryr seg. 

Silvia har gitt meg gode verktøy som jeg kan bruke både før en sangjobb og ellers i hverdagen.»

 

-Sanger

___________________________________

Silvia er en utrolig dyktig coach og et fantastisk menneske. Det å ha tatt coachingtimer hos Silvia har gitt meg selvtilliten tilbake og har gjort at jeg har fått en bedre selvfølelse og større takknemlighet. Jeg har nådd mål jeg har satt meg som jeg lenge trodde jeg aldri kom til å nå og har det rett og slett mye bedre med meg selv. Dette har igjen gitt gode ringvirkninger slik at jeg har blitt en mer tilstedeværende mamma for barna mine, jeg har fått mer energi og overskudd og tenker mer positivt om andre mennesker og situasjoner. Stor takk til deg Silvia for måten du har hjulpet meg til å snu tankesettet mitt.

-Tonje Hoff Kristiansen.

___________________________________

Silvia er genuint opptatt av deg!

Forståelsesfull!

Gir trygghet!

Bruker kunnskap og verktøy som får en til og endre fokus på en magisk måte. 

Utrolig sjarmerende. 

-Esben Martinsen

___________________________________

 

“Jeg hadde gleden av å bli coachet av Silvia Moi under Akademi Input i regi av Operafest Røykenvik. Jeg møtte en engasjert, oppmuntrende og varm coach som tar deg på alvor og som hjelper deg å se løsninger på hindringer du har satt i veien for seg selv. Hun har et solid grunnlag både som operasanger og coach og veileder deg på en trygg og effektiv måte. Jeg anbefaler Silvia på det varmeste!”

-Therese-Angelle Khachik operasanger

___________________________________ 

bottom of page